Snygga stolar

Har idag sprungit omkring på stan och varit inne på en masa olika inredningsbutiker för ett inredningsprojekt

Bild innan renoveringen och de gamla möblerna

Bild innan renoveringen och de gamla möblerna

som jag håller på med. Det är ett ganska stort projekt där det har skett en total uppfräschning utav en bankettsal i ett av de gamla anrika lokalerna på Dicksonska Palatset i centrala Göteborg.

Renoveringen av denna gamla fina fastighet var både invändig och utvändig och mitt jobb är att inreda ett rum enligt min egna plan som är presenterad. Det enda som jag har kvar nu var att hitta snygga och bekväma stolar som passar in i den inredningsplan som jag valt där det blandats lite olika stilar som både är moderna och trendiga men samtidigt med mycket inredning som går i en gammal stil fast allt skall vara nytt.

Har varit runt på Sore, Chilli, EM möbler, Johan Tiberg, Ljungberghs, Bloms och en massa olika butiker men hittade inte just den typen av stolar som jag var ute efter.

Väl på kontoret igen så har jag surfat runt en massa på olika hemsidor och fastnade på az design där de hade ett väldigt brett sortiment.

När jag väl bestämt mig så beställde jag ett provexemplar efter telefonsamtal för att utvärdera kvaliteten som enligt de skulle vara mycket bra. Fick det kostnadsfritt och med fri frakt och ev retur om den inte skulle falla mig i smaken. Grym service får jag säga men det är klart, till ett sånt här projekt vil både de och jag vara nöjda.

När allt är klart kommer jag att göra ett nytt inlägg med bilder och beskrivningar på alla inredningsdetaljerna.